Pisarniški stoliDober pisarniški stol je izredno pomemben del opreme domače pisarne ali delovnega okolja. Nepravilno sedenje vpliva na količino opravljenega dela, splošno počutje, če pa traja dalj časa pa lahko privede tudi do poškodb hrbta. Te poškodbe se pri mlajših ljudeh še ne pokažejo tako hitro, z leti pa postajajo vedno bolj moteče in boleče, zato pa so kvalitetni pisarniški stoli še kako dobrodošli.

Če se odločate za nakup pisarniškega stola, vam svetujem, da ga kupite osebno pri prodajalcu, saj se boste le tako lahko prepričali, da ustreza vašemu načinu sedenja. Večina pisarniških stolov ima nastavljivo višino in naklon naslona, modeli višjega cenovnega ranga pa imajo nastavljivih še veliko več funkcij. Ker običajno na takem stolu sedimo dalj časa je primerno, da stol omogoča zračenje in s tem prepreči potenje.

V Sloveniji je podjetje Ergoles eno izmed večjih na področju prodaje pisarniških stolov in ostale pisarniške opreme. V njihovi ponudbi najdete tako čisto osnovne modele pisarniških stolov, do ergonomskih stolov višjih cenovnih modelov. Izbirate lahko med različnimi materiali ter dodatki, njihov program pa obsega tudi kvalitetne servisne storitve in rezervne dele po potrebi. Hitri dobavni roki bodo poskrbeli za vaše zadovoljstvo, kupljene stole pa lahko prevzamete tudi osebno.

Specializirani so predvsem za pisarniške stole, ostala ponudba pa obsega tudi enosede, plastične ali lesene stole, barske stole, pohištvo in druge produkte za dom ali pisarno. Če ste do sedaj sedeli na slabem stolu, boste nad kvalitetnim naravnost navdušeni. Hrbtenica vas ne bo več bolela, manj boste utrujeni, produktivnost pri delu pa se bo občutno povečala, še vsak uporabnik dobrega stola trdi, da ko enkrat sedeš na kvaliteten stol, poti nazaj več ni.