Spletna trgovina MeblojogiPodjetje Meblojogi deluje že od leta 1961 in do danes so izdelali že več kot 13 milijonov vzmetnic, odej in blazin. Z razvojem tehnike se je osnovala spletna trgovina Meblojogi, ki že dolgo diktira trende in je zelo cenjena na področji različnih izdelkov za spanje in počitek ter vam ponuja veliko izbiro artiklov.

Spletna trgovina Meblojogi je bila vedno sinonim za kakovostne vzmetnice in ostale pripomočke za spanje. Linijo izdelkov odlikujejo kakovostni materiali in moderen dizajn, ki vsebuje različne modele vzmetnic. Nudijo vam vzmetnice, ki bodo izpolnile vse vaše potrebe in želje ter vam zagotovile kakovosten počitek in spanje. Izdelki Meblojogi so proizvedeni v Sloveniji in edini kraj, kjer jih lahko kupite na Hrvaškem je spletna trgovina Meblojogi.

Če zvečer s težav zaspite in zjutraj še težje vstanete in vas pogosto boli glava, je mogoče za to kriv vaš vzglavnik. Spletna trgovina Meblojogi vam nudi veliko izbiro različnih vzglavnikov, kjer boste gotovo našli pravega zase. Vzglavnik kar tretjino dneva podpira našo glavo in temu posvečamo premalo pozornosti, saj ima dober vzglavnik iz spletna trgovina Meblojogi pozitivne učinke na telo. Večina ljudi uporablja neustrezne in stare vzglavnike in zato trpijo zaradi slabšega spanca, alergij, bolečin in težav z dihanjem.

Odeja je kos posteljnine, katerega namen je to, da greje tistega, ki se je z odejo pokril. V primerjavi z rjuho je odeja debelejša, saj je rjuha namenjena predvsem za higieno postelje, odeja pa za gretje. V preteklosti so bile odeje izdelane iz volne, ki je zelo dober toplotni izolator, dandanes pa se za njeno izdelavo uporabijo predvsem sintetični materiali, električne odeje pa imajo celo vgrajen električni grelec, ki izžareva dodatno toploto. Spletna trgovina Meblojogi ima na zalogi različne vrste odej, ki so zračne, pralne in primerne za vsako željo posameznika, saj lahko izbirate med debelimi in grelnimi odejami ali takimi, ki so primernejše za poletne mesece.