Zbiralnik za pitno vodo vam zmanjša stroške za vodo, dobite pa ga tukaj cistilnanaprava.com/zbiralnik-za-pitno-vodo/. Z vgradnjo zbiralnika padavinske in precedne vode ste oproščeni plačila takse za čiščenje padavinske vode, z porabo zbrane padavinske vode pa se znižajo tudi stroški odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode. Te prednosti ima zbiralnik za pitno vodo, katere vam je ne bo zmanjkalo niti v sušnih dneh, če boste imeli dovolj velik rezervoar. Prostornino rezervoarja, ki ga potrebujete za sebe oziroma vašo stavbo, se izračuna glede na dosedanjo porabo ali vaše bodoče potrebe.

 zbiralnik za pitno vodo

Zbiralnik za pitno vodo je odličen tudi za napajanje živali in za zalivanje vrta. Te zbiralnike odlikujejo visoka kakovost, saj so izdelani iz polietilena, primerni za pitno vodo in živila – materiali so testirani na razvoj mikrobov. Odlikuje jih tudi večkratna uporaba za deževnico, pitna vodo in odpadno vodo. So ekonomični, ker zmanjšajo porabo pitne vode, zato se naložba povrne v dveh do treh letih. Kakovosten zbiralnik za pitno vodo je robusten, monoliten zaradi izdelave v enem kosu, hitro je nameščen in enostaven za uporabo, saj majhna teža omogoča hiter in enostaven transport in montažo; izdelke odlikujeta praktična uporaba ter hitro in enostavno čiščenje.

Zbiralnik za pitno vodo ima lahko dolgo vzdržljivost, imate možnosti nadgradnje z obroči in priključki po izbiri naročnika, lovilci peska, lovilci maščobe,… Obremenitev ni težavna saj se cisterne se lahko vgrajujejo na površine, kjer statična osna obremenitev vozil ne presega 2,2 t v primeru nasutja 0,8 m; v tem primeru je treba uporabiti litoželezni pokrov ustrezne nosilnosti. Za optimalno oskrbo s pitno vodo ni pomembna samo kakovost vode, temveč tudi način shranjevanja.

Pri rezervoarjih za pitno vodo se lahko zanesete na bogate izkušnje strokovnjakov pri načrtovanju, oblikovanju in proizvodnji. Odlično poznavanje industrije v kombinaciji z najsodobnejšimi proizvodnimi metodami omogoča izdelavo popolnih rezervoarjev za pitno vodo. Podjetje Gorec je vaš kompetenten partner za rezervoarje in posode, ki optimalno hranijo najdragocenejši vir, to je: pitno vodo.