Ni važno ali je poletje ali zima, v hladilniku in zamrzovalniku imamo skoraj vedno premalo prostora. Več o tem izdelku si lahko pogledate tudi na https://www.miele.si/gospodinjski/kombinirani-hladilniki-1728.htm Poleti za sladoled, zamrznjeno sadje in podobne dobrote, pozimi za goveje meso za dobro domačo juhico. Zato je pametno, da kupimo ogromen hladilnik, ki ima obenem tudi precej velik zamrzovalnik, da bomo lahko vanj pospravili vsa živila. Eden izmed takšnih je tudi vgradni hladilnik z zamrzovalnikom Miele, ki nas bo z vsemi predali zagotovo očaral.

Vsi vemo, da so sveža živila osnova zdrave prehrane. Najbolje je, da živila zaužijemo tako hrustljava in okusna, kot sta sadje in zelenjava, ki ju je mogoče kupiti na tržnici. Toda le komu uspe vsak dan kupiti sveže sestavine za kuhanje? Poleg kakovosti živil ob nakupu je torej pomembno tudi pravilno shranjevanje. Miele ima prav poseben sistem PerfectFresh Pro, s katerim živila ostanejo sveža do petkrat dlje. V temperaturnem območju med 0 in 3 stopinje Celzija, v katerem aparat avtomatsko uravnava temperaturo, ostanejo meso, ribe in številni mlečni izdelki sveži do trikrat dlje. Sadje in zelenjava pa celo do petkrat dlje!

vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

Če želimo ta živila dolgotrajno shraniti pa je metoda zamrzovanja najboljša izbira. Tako se vitalne snovi in okusi dlje časa ohranijo, po potrebi pa so živila vedno pri roki. Miele ponuja dva sistema zamrzovanja: NoFrost in DuplexCool. Če imamo sistem NoFrost nam zamrzovalnega dela hladilnika nikoli ni potrebno odtajati, saj hlajenje s kroženjem zraka preprečuje nabiranje ledu in nam tako prihrani odtajevanje. Pri DuplexCool pa dva hladilna krogotoka za hladilni in zamrzovalni del, ki se ločeno uravnavata, skrbita za vedno optimalno hlajenje. Med obema območjema tudi ni nobene izmenjave zraka, zato se živila v hladnem delu ne izsušijo.

Poznate tisto šalo: Zakaj jemo v postelji? Zato ker ima hladilnik lučko. Miele hladilniki imajo celo novo LED-osvetlitev na policah imenovano FlexiLight, ki osvetli notranjost Mielejevih hladilnikov z edinstveno, briljantno, a neslepečo svetlobo, obenem pa jo lahko fleksibilno in individualno namestimo na katerikoli nivo vstavljanja. Tako se ne more zgoditi, da bi bil vir svetlobe prekrit in osvetlitev ovirana zaradi velike količine živil.

Z vgradnim hladilnikom z zamrzovalnikom pa bomo tudi odgovorni za prihodnost. Dosegajo namreč najboljše vrednosti energijske učinkovitosti. Učinkovit hladilni krogotok in sodobni izolacijski materiali omogočajo tudi najboljše razrede energijske učinkovitosti A++ in A+++ pri veliki zmogljivosti in fleksibilnosti, ki smo jo navajeni.

S hladilniki Miele bomo torej prihranili denar in varovali naravne vire, ne samo občasno, ampak vsak dan v letu.