Smrekina mast je nekaj najboljše, kar nam daje narava in v Kranju jo le poberejo, pravilno pripravijo in spravijo v lončke ter tube. Tako je smrekina mast pripravljena za uporabo za vse nas, ki jo potrebujemo za različne težave. To so lahko bolečine v sklepih, nogah in rokah ali za rane, ki so zastarane in podobno. Tudi za mazanje za suhe roke in kožo je ta mast super. Ker je antibakterijska, bo kožo in rano očistila ter jo pripravila na hitro ter učinkovito celjenje, da se ne bo nič poznalo, prav nobena brazgotina.

smrekina mast

Smrekina mast se pridobiva iz smrekovih vejic oziroma iglic, ki so pri nas čiste in kakovostne. V njih je veliko smole, ki pomaga že od nekdaj, saj so že stari ljudje vedeli, da je treba pri težavah uporabiti smrekovo smolo. Tudi žvečili so iglice, kot divji petelin, zaradi tega pa niso imeli nobenih bakterij v želodcu in črevesju, kar je pomagalo k ozdravitvi in olajšanju prebavnih težav. Te učinkovine delujejo še danes, le znati jih je treba nabrati, predelati v uporabno mazilo, tablete ali sprej in že lahko zadevo uporabljate zase ter za družino.

Smrekina mast v Kranju nastaja že od leta 1990 pri domačem proizvajalcu, družini, ki ji je mar za naše zdravje, zato pridelujejo to mast po naravnem postopku in ne zaračunajo celega bogastva. Ampak so ta mazila res izjemno dostopna cenovno prav vsem, kar se lahko prepričate tudi sami. To je njihov moto, da lahko do zdravja pridemo prav vsi.

Smrekovit smrekina mast je znana že po vsej Evropi in jo zadovoljni kupci kupujejo ves čas, ker jim res pomaga. To mast morate imeti doma ali na potovanju vedno pri sebi zase in za svojo družino, če boste potrebovali olajšanje bolečine ali kaj drugega, kar ta mast zdravi in celi ter lajša. Imajo več vrst masti, ene o take, da grejejo in nekatere so take da hladijo.

Za revmo in bolečine boste potrebovali grelno mast, za zvine in otekline pa hladilno mast. Nabavite pa lahko tudi obloge, ki jih enostavno namestite na obleče mesto in bolečina bo kmalu popustila. Za obraz in roke pa lahko nabavite tudi kremo iz smreke, ki je še bolj primerna.