Gradbeništvo

Rolo vrata po meri

Industrijski obrati predstavljajo vir gospodarske moči. Da bi se zaposleni v njih dobro počutili, izdelki pa bi bili v njih dobro zavarovani, poskrbijo rolo vrata, ki jih najdete tudi na www.adoor.si/industrijska-rolo-vrata/.

Zakaj izbrati rolo vrata?

Rolo vrata so enostavna rešitev za industrijske in druge gospodarske in negospodarske objekte, kjer so dimenzije vrat prevelike, da bi odgovor predstavljala navadna vrata. Med najboljše prednosti rolo vrat zagotovo sodijo velika prilagodljivost dimenzij. To je hkrati tudi točka, ki lastnikom objektov predstavlja največje težave. Ne glede na to, kako velika vrata potrebujete, jih v podjetju Adoor izdelajo po vaši meri. Tako bodo v objekt lahko varno in sproščeno vstopali različni stroji oziroma naprave, ki bodo vašim zaposlenim olajšale delo. To pa hkrati vodi v večje zadovoljstvo zaposlenih ter večjo pripadnost podjetju. Naj bosta skrb za zdravje in kakovost opravljenega dela na prvem mestu.

rolo vrata

Ostale prednosti rolo vrat so izredno raznolike. Gre za vrata, ki jih enostavno upravljate tudi s pomočjo daljinskega upravljanja, prav tako pa so izdelana iz kakovostnih, predvsem pa trpežnih materialov. To je ključna karakteristika, ki poskrbi, da se bodo vrata lahko uporabljala dalj časa in ne bodo odpovedala ob najmanjši nezgodi. Ker bodimo realni, tudi te se hitro pripetijo. Pomembno pa je, da so izbrana vrata varna ter vzdržljiva.

Začetnemu vložku v namestitev rolo vrat boste izjemno hvaležni. Seveda se pred naročilom posvetujte z našo strokovno ekipo, ki vam bo na podlagi želja pripravila načrt izvedbe z vsemi specifikacijami vrat, ki jih boste potem s pridom uporabljali. Zagotovljen je tudi servis vrat, ki dodatno zagotavlja, da bodo vrata svojemu namenu služila vrsto let.

Kje jih namestiti?

Industrijski obrati so zagotovo prva izbira rolo vrat. Ker so izjemno ekonomična, so primerna za namestitve na različnih obratih – poleg industrijskih, tudi na gospodarskih, kmetijskih ter drugih objektih, kjer shranjujete izdelke, naprave in podobno.