Medijska agencija Magma je podjetje, ki poleg drugih storitev omogoča tudi poceni tisk majic. Na majice lahko tiskamo poljubne slike. Če delamo v nekem podjetju so majice z napisom podjetja dobre za reklamacijo podjetja, ter občutek pripadnosti v podjetju. Poleg tega so majice odlično darilo, uporabljajo se za srečelove ali nagradne igre.

Poceni tisk na majici je lahko kakršenkoli. Motiv za majice si lahko izberete sami. Lahko je smešna, zabavna, reklamna, poljubna majica, lahko je je neka slika iz interneta, risanke ali vaše najljubše oddaje. Če neke posebne ideje nimate ali niste najbolj prepričani, če je logotip ali slika vredu, vam ga pomagamo izbrati mi. Imamo tudi že v naprej narejene ideje.

Nudimo vam moške, ženske in otroške modele vseh velikosti. Nudimo vam bele, črne, rumene, oranžne, rdeče, zelene in modre barve.

Poleg tiskanja na majice, lahko kupite tudi majico, na katero lahko kasneje vzorec ali poljubno besedilo ali sliko natiskate sami.

Ker imamo na tem področju že več let izkušenj, nam lahko zaupate.

Poceni tisk je kvaliteten, hiter, ugoden in strokoven. Majica je natisnjena in pripravljena že v 24 urah. Dostavimo jo vam lahko tudi na dom. Dostava je hitra in zanesljiva.

Cena majice se določi po velikosti tiska, ali je ta enobarvni, ali več, lahko imajo tudi vzorce vezenja. Izdelava majic je hitra in učinkovita. Začetna cena majice je 4,50€ na kos, kar je zelo poceni tisk glede na druga podjetja.

Poleg tiskanja majic vam podjetje Magma nudi tudi tiskanje posterjev, plakatov za prireditve, kampanje ter različne dogodke. Tudi te so dokaj poceni in zanesljive, ter narejene v hitrem času. Tako kot pri majicah, vam logotip ali sliko lahko pomagamo izbrati mi, če neke ideje nimate ali niste prepričani, če za slika ustreza.