Izberite oblikovanje letakov in na enostaven način opozorite nase ali svoje podjetje. Prepustite celotno oblikovanje agenciji Magma Media. Nudijo vam najrazličnejše možnosti zunanjega in spletnega oglaševanja, poleg tega pa tudi visoko stopnjo avtomatizacije ter sledenje uspešnosti vaše kampanje. Ker je njihova ekipa posebej usposobljena za področje grafičnega oblikovanja, poleg tega pa tudi vsebinskega in idejnega svetovanja na področju marketinga in oblikovanja vaše celostne grafične podobe, ki se bo pojavljala v tiskanih mediji pa tudi na televiziji in radiu. Tako za vas uredijo tudi oblikovanje letakov.

 oblikovanje letakov
Letaki so običajno v manjših dimenzijah, priročni in estetski a vseeno vsebujejo vse ključne informacije, ki jih potrebujete. So eden najbolj učinkovitih načinov, kako opozoriti nase, na svoje podjetje, produkte ali pa dogodke in prireditve. V kolikor uporabite oblikovanje letakov lahko na enostaven način opozorite potencialne kupce, da spoznajo vaše podjetje, storitve ali vaše izdelke. Možnosti in priložnosti za uporabo letakov je nešteto. Letaki se lahko delijo osebno na različnih dogodkih ali pa enostavno na ulici in običajno gre to zelo hitro. Zato je potrebno imeti tudi veliko zalogo. V kolikor se soočate s problemom zaloge ali pa na splošno z izdelavo letaka, so vam na voljo pri podjetju Magma Media kjer vam nudijo celotno izdelavo letaka.

Zavedajo se kako pomembno je, da se v oglaševanju dela hitro in učinkovito. Vrsta let izkušenj jih je pripravila na to, da se z lahka prilagajajo najrazličnejšim situacijam, ki se jim lahko pripetijo. Zato je
oblikovanje letakov pri njih zagotovo odlična izbira. Podjetje Magma Media vam nudi tisk letakov že za 0,21€ + ddv ob naročilu najmanj 300 kosov. Svoje naročilo lahko enostavno oddate kar preko spleta in tako ne potrebujete izgubljati časa z vožnjo in osebnim obiskom. Preprosto oddate povpraševanje preko za to namenjenega obrazca na spleti strani podjetja Magma Media in njihova ekipa vam bo v najkrajšem možnem času odgovorila s ponudbo.