Podjetništvo, Prosti čas, Zdravje

Life coach tečaj vam lahko življenje obrne na bolje

Ste se znašli na točki, iz katere ne vidite izhoda? Se vam zdi, da je vaše življenje postalo preveč monotono, da vam nekaj manjka, da niste izpopolnjeni? Bi radi to spremenili? Potem obiščite https://www.mastermindakademija.com/nlp-coach/ in si preberite, kako vam lahko tečaj life coach pri tem pomaga.

Kaj sploh je life coach?

Verjetno marsikdo ob tej besedni zvezi začudeno pogleda, saj gre za razmeroma nov koncept, ki v Sloveniji še ni tako zelo razširjen, zato je povsem razumljivo, da veliko ljudi o tem ne ve nič. A nič ne de, v naslednjih nekaj minutah vam bomo poskušali na enostaven način razložiti, za kaj gre in kako si lahko s tem pomagate.

Life coach je strokovno pripravljen program za vse tiste, ki si želijo pomagati drugim, pa ne vedo, kako se tega lotiti, namenjen je ljudem, ki so spoznali, da njihova poklicna pot ne gre v želeno smer in bi si želeli marsikaj na tem področju spremeniti ali začeti znova, odličen pa je tudi za vodje oziroma direktorje, ki bi radi okrepili odnos z delavci, pa ne vedo kako. Program je sestavljen iz naprednih tehnik in pristopov NLP, po opravljenem tečaju pa boste opremljeni z znanjem in kompetencami, s katerimi boste lahko pomagali sebi in drugim tako na osebnem kot na kariernem področju. Tudi če po končanem tečaju ne boste opravljali coachinga, vam bodo tehnike prišle prav pri vzgoji otrok, komuniciranju s partnerjem, odpravi strahov in podobnih rečeh.

life coach
Life coach je strokovno pripravljen program za vse tiste, ki si želijo pomagati drugim, pa ne vedo, kako se tega lotiti.

S čim vse se bom seznanil na tečaju?

Na tečaju se boste naučili, kako vašim strankam, sodelavcem itd. nuditi celovito in učinkovito pomoč, kar je danes ena ključnih kompetenc vsakega uspešnega vodje, seznanili se boste z različnimi orodji in tehnikami, ki jih boste lahko kasneje uporabljali pri svojem delu (dobili boste veliko uporabnega gradiva za lažji začetek coachinga), naučili se boste, kako navdihniti sogovornike za premik k želenim ciljem, tekom tečaja pa boste lahko naredili tudi svoj marketinški načrt in tako dobili vso podporo za lažji vstop na trg oziroma vključitev cocahinga v svoje delo.

Tečaj je sestavljen iz 19. modulov, na koncu pa vas čaka izpit. Tekom tečaja boste deležni veliko praktičnega znanja, saj boste vadili tako s soudeleženci kot tudi z gostujočimi klienti. Po vsakem praktičnem delu boste dobili tudi povratne informacije, da boste v vsakem trenutku vedeli, na čem morate še delati.

life coach
Tečaj je sestavljen iz 19. modulov, na koncu pa vas čaka izpit.

Zakaj se udeležiti tečaja life coach?

Tečaj vam bo zagotovo prinesel številne prednosti in vam življenje spremenil na bolje. V nadaljevanju vam predstavljamo sedem razlogov, zakaj se splača prijaviti na tečaj:

Nova poklicna možnost. Morda že od nekdaj radi pomagati sočloveku v različnih življenjskih situacijah, a včasih človek preprosto ne ve, kako bi človeku pomagal, saj nima vseh potrebnih znanj. Po opravljenem tečaju pa boste dobili prepotrebne izkušnje, ki vam bodo pomagale, da boste sebi in drugim lahko pomagali življenje spremeniti na bolje. Lahko bi rekli, da se boste izučili za nov poklic.
Nov način vodenja. Ko boste coaching uvedli v svoje podjetje kot nov stil vodenja, boste opazili občutne razlike. Izboljšala se bo komunikacija med vsemi zaposlenimi, kar bo povečalo motivacijo za delo in ustvarilo bolj prijetno klimo v podjetju.
Izboljšanje prodaje. Če se ukvarjate s prodajo in bi si želeli, da bi vam šla prodaja bolje, potem so life coach tehnike prave za vas. Vašo prodajo boste na nevsiljiv način povečali, stranke pa bodo z vašim pristopom še bolj zadovoljne.
Korak na bolje. Vsi uspešni ljudje so uspešni zato, ker stalno stremijo k dodatnemu znanju, pripravljeni so narediti nekaj več in si upajo stopiti iz cone udobja. Če boste v svoje delo vključili life coach tehnike, boste strankam ponudili nekaj več in posledično bodo rezultati boljši.
Velika mera vztrajnosti. Na vsakem koraku, ne glede na to, kakšen poklic opravljate, ljudje potrebujejo vašo pomoč. Včasih se lahko zgodi, da nimamo dovolj moči in vztrajnosti, da bi človeku res pomagali, a to lahko z life coach tehnikami hitro spremenite na bolje.
Podporna skupina. Ker se boste na tečaju srečali z ljudmi, ki si želijo doživeti isto kot vi, torej se naučiti vseh life coach tehnik, si boste kasneje med seboj pomagali in stali ob strani, kar bo izboljšalo vaše delo.
Pozitivne spremembe. Naučili se boste poslušati in slišati, kaj vam želi nekdo zares povedati, s čimer boste izboljšali svoj odnos s partnerjem, otroci, prijatelji, družinskimi člani itd.

Life coach tečaj je torej odlična priložnost za vse, ki bi radi iz svojega življenja naredili nekaj več. Ne bojte se narediti koraka naprej in se še danes prijavite na naslednji tečaj, ki vam bo zagotovo spremenil življenje na bolje.