InštruktorjiInštruktorji

Zagotovo si je najlažje ustvariti prvi vtis ob srečanju, vendar se ta trenutek žal ne moremo srečati »iz oči v oči«, ampak se naše spoznavanje začne na spletu. Če želite podrobneje spoznati odlično ekipo inštruktorjev, kliknite tukaj.

Da bi vam približali inštruktorje in, da bi na podlagi njihovih opisov našli najustreznejšega, tistega, ki bo dogovoren za to, da bo znanja in živcev na pretek, vam bomo v nadaljevanju s pomočjo besed opisali svoje navdušence nad matematiko, fiziko, kemijo, angleščino, informatiko in strokovnjake z drugih področij.

Vsak človek je na določenem področju dober in skoraj nemogoče je, da bi bili vsi dobri na vseh. Zato stremimo k temu, da vam za pomoč pri učenju ponudimo posameznike, ki so najboljši na svojem področju. Izbira inštruktorjev, katere boste spoznali v nadaljevanju, je bila skrbna in precej dolgotrajna, kajti iskali smo tisto, kar vi želite. Ker vam želimo to ponuditi, smo se najprej o naših kandidatih, ki so se prijavili dodobra pozanimali in so nam pri tem pomagali tudi njihovi domači, prijatelji ali pa dosedanji »učenci«.