Ob besedi ginekolog običajno pomislimo na nosečnost in s tem povezane stvari. Ginekolog je zdravnik, ki zdravi ženski reproduktivni sistem v vseh življenjskih obdobjih razvite ženske in pomaga tudi moškim. Ginekologija sodi med področja v medicini v katerih lahko za svoje zdravje veliko naredimo z rednimi pregledi, saj se na ta enostaven način lahko izognemo kasnejšim zapletom. Na ta način je možno učinkovito odkrivati morebitne zdravstvene spremembe.

ginekolog

V kliniki Omnia vam je na voljo tudi ginekolog, saj izvajajo tudi preventivne ginekološke preglede, preglede nosečnic s pomočjo ultrazvoka in seveda s strokovnim svetovanjem. Zdravstveno varstvo žensk je specifična podkategorija, ki je vsekakor zelo pomembna, vendar pa je na njej velikokrat premalo poudarka. V kliniki Omnia vam nudijo celostno ginekološko obravnavo in lahko verjamete, da ne boste imeli neprijetnih izkušenj, saj poskrbijo za udobje in dobro počutje. Za to poskrbi tudi svetel ambient, ki ga odlikuje visok standard estetike. Celotno okolje tako sprejemnica kot tudi ambulanta delujejo pomirjujoče. Pri pregledih uporabljajo najsodobnejšo medicinsko opremo, zdravstveno osebje pa poskrbi za topel sprejem in prijetno obravnavo. Tako v kliniki Omnia ginekolog zagotovo ni nekaj kar povezujejo z neprijetnim.

Nudijo vam ultrazvočni pregled žensk, ultrazvočni pregled nosečnice oziroma ploda, specialistični ginekološki pregled, preventivni odvzem PAP brisa ter preventivni pregledi dojk. V ponudbi pa imajo tudi vse bolj aktualne estetske posege na področju ginekologije. Med te sodijo pomlajevanje nožnice z laserjem, lasersko zdravljenje stresne inkontinence ter labioplastika. Estetska ginekologija je nekoliko novejše področje a zanimanje vse bolj narašča. Estetski popravki v večini vplivajo na boljšo samozavest, vendar pa posegi izboljšajo tudi funkcijo spolnih organov in tako prispevajo k dvigu kvalitete življenja. Ginekolog lahko izvede lasersko pomlajevanje nožnice, ki je najmanj agresivno, tako pa se lahko zdravi tudi stresno inkontinecno, ki lahko na svoj način otežuje življenje. Za vse informacije si oglejte spletno stran klinike Omnia ali pa jih kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte. Za vas si bodo vzeli čas in vam z veseljem prisluhnili.