Hrvaška slovi po neizmerno čistem in lepem morju, kristalno modri vodi, urejenih plažah. Hrvaško obalo obiščejo tudi zelo slavne filmske, športne in ostale zvezde. Vendar pomembni niso samo voda in plaža ampak tudi apartmani. Apartmani na Hrvaškem so zelo raznoliki. Od tistih, ki posežejo malo več s svoj žep kot tisti, ki si ne vem kako bogat apartman ne morejo privoščiti.

Apartmani na Hrvaškem

Ko si želimo oditi na moje na Hrvaško je pomembno kakšne želje imamo. Ker so apartmani na Hrvaškem tako različni imamo možnost, da povemo svoje želje. Seveda najbolj pomembno je kakšno ceo smo pripravljeni odšteti za apartman. Cena, ki jo imajo apartmani na Hrvaškem so lahko od 10€ na noč pa do nekaj 100€. Seveda tisti, ki imajo direkten pogled na morje, ki imajo samo nekaj metrov do morja so neizmerno dražji.  Po navadi je najbolje, da izberemo tiste apartmane, ki so oddaljeni od morja nekaj 100m. Ti apartmani na Hrvaškem imajo primerno ceno in tudi nekaj 100m, ki jih bomo naredili več nam ne bodo škodili.

Seveda pa se apartmani na Hrvaškem razlikujejo po “zvezdicah”. Večje število zvezdic ima apartma, bolj je apartman razkošen in ima več dodatne opreme. Pri aprtmanih z 2 ali 3 zvezdicami imamo tisto najbolj osnovno kar potrebujemo. Apartmani na Hrvaškem imajo 5 ležišč, kuhinjo, kopalnico in po možnosti še dodatno teraso oziroma svoje parkirišče. Tukaj nekakšnega razvajanja ni. V apartmanu dobimo nekaj posode s katero si lahko pripravimo obroke, manjši televizor ali radio. Za takšen apartman bomo odšteli tudi primerno ceno, ki se giblje okoli 25€.

Apartmani na Hrvaškem z 5 zvezdicami pa so ravno nasprotje z drugimi. Si v neposredni bližini morja, imamo lep razgled in vse ostalo. Tudi notranjost apartmana je neverjetna. Imamo lahko stanovanja za več oseb, imamo možnost kopeli, džakuzija in ostalih masažnih zadev. Obroke največkrat imamo že pripravljeni in nam ni potrebno kuhati. V teh apartmanih se enostavno samo uživa in si brez ostalih skrbi. Vendar bomo odšteli primerno ceno, ki se giblje okoli 100 € na noč.